Tilbage
 

Besøg Skarø

 

Skarø

Besøg Skarø og oplev ø-livet i Det Sydfynske Øhav. Tag færgen Højestene fra Svendborg og kom til Skarø på bare 35 minutter.

 

Skarø er knap 2 km2 og har ca. 26 beboere. Øen byder bl.a. på lækker, lokalt produceret økologisk Is fra Skarø. I juli kan du også komme til musikfestival på Skarø, når Love In løber af stabelen med masser af god musik.

 

Naturen

På Skarø kan du opleve Øhavets natur helt tæt på. Mange vadefugle yngler på Revet, Skarø Odde og Kalveodde. Du kan få en helt særlig naturoplevelse, når du besøger øerne i Det Sydfynske Øhav og et besøg på Skarø garanterer ren afstressning.

Med "Find Haletudsen"-aktiviteterne på Skarø får du inspiration til at gå ud i øens natur og lege og lære. Du kan prøve aktiviteterne: Fuglenørd, Kystsafari og Historien i stenen. Se mere på www.kys-froen.dk.

 

Vandretur rundt på øen

Gå en dejlig tur rundt på øen ad den markerede sti rundt på øen - se mere i folderen om Skarø her. Folderen fortæller også mere om Skarøs natur og kulturhistorie. 

Du kan også booke en guidet tur på Skarø med Ø-Guide Preben Sørensen.

 

Vil du blive til næste dag kan du fx prøve en overnatning helt tæt på naturen i en af de flotte Øhavsshelters - se hvordan du booker plads på www.bookenshelter.dk